**wootwott . Selamat datang ke blog bersawang mimie . Jngn lupe follow tau!! Nnty mimie akan follow korang balek . Letak link blog korang kat c.box ea ? haa ! da puas ? Oke ,Terima kasih kerana datang . kbaii ! *muahh*<--limited**

!??%"#

huhux.! saya ta dtang sekolah lagi.. 
MAAFKAN SAYA sebab semalam saya cakap na pegi sekolah hari jumaat, tapi ta pegi..
semalam saya ckap kat kawan na dtg sekolah.. 
ternyata saya tidak datang..
MAAFKAN SAYA,KAWAN..

ta sengaje pon.. memang na dtg sekolah lahh.. pagi tadi dahh siap dahh na pegi sekolah..
tpi, bas yang lambat.. jadi saya berasa kurang mood utk ke sekolah..
sori taw korang.. :-(

tade ape pon saya buad kat rumah.. bosann jugak lahh..
tengok cerita pirate of the caribbean *stranger on the tides
#sempat tengok lagi..
.
.

.
.
tu dia., tegkorak haaa.!
korang mesty ta percaye saya dahh siap pkai bju sekolah tadi en??..
ade bukti tawu..!
saya ade snap gmbar..
hehe.!
.
.

.
.
ade bnyak sebenarnye.. tapi satu cukup lahh..
#asenye nie ta kukuh bukti nih..

hehe.! tuhh je na cite..
maaf taw kawan.!
:-P.. bai

bace yek!? na like p0wn oke gak!? :DD

No comments:

Post a Comment

SILAKAN MENGOMEN ! \\peace//

Mimie Cekumi.!!

Daisypath Happy Birthday tickers
COPYRIGHT_2011-by nursyamimisyakirin