**wootwott . Selamat datang ke blog bersawang mimie . Jngn lupe follow tau!! Nnty mimie akan follow korang balek . Letak link blog korang kat c.box ea ? haa ! da puas ? Oke ,Terima kasih kerana datang . kbaii ! *muahh*<--limited**

Ada Lembu Nak Jaga

Assalamualaikum !
*Tak jawab dosa* ^^

haha ! oke . tajuk entry hari tak ad kena mengena dengan mimie .
korang ingad mimie nak jaga lembu ?
haha ! salah-salah . 
tak ad makne ak nak jaga lembu .

hee ! oke . nak kasi video tapi macam hape je . 
kasi lirik je lh . =P
nak dengar kena pause lagu dulu .
oke . =)



BERSERONOK LH ANDA .
*tak seronok pon buad buad seronok ja sudah* haha ! =P
kbaii !

bace yek!? na like p0wn oke gak!? :DD

No comments:

Post a Comment

SILAKAN MENGOMEN ! \\peace//

Mimie Cekumi.!!

Daisypath Happy Birthday tickers
COPYRIGHT_2011-by nursyamimisyakirin